Velkommen til min hjemmeside om Rudbeck familien

Baggrunden for denne hjemmeside om Rudbeck familien er en slægtsbog som jeg købte i 1974, lavet af Øernes Slægtsforskning i Kolding. Det var spændende, at man kunne finde så langt tilbage i familien – 10 generationer – men sådan en ‘familiehistorie’ fortsætter jo.

Da PC’er så blev almindelige og der kom programmer, specielt beregnet til slægtsforskningen, tænkte jeg det kunne være en måde at komme i kontakt med ‘familien’ på og få ajour ført oplysningerne i Slægtsbogen.

Jeg har siden samlet data/oplysninger om slægten Rudbeck, og da jeg fik mit første slægtsforskningsprogram i begyndelsen af 1990’erne, startede jeg med at indtaste alle Slægtsbogens data og suppleret med det jeg selv havde samlet.

Så kom Internettet og muligheden for at lave hjemmesider. Internettet gjorde det nemt at søge/finde personer med navnet Rudbeck. Derved er jeg kommet forbindelse med en hel del Rudbeck’er både herhjemme og i udlandet, fortrinsvis i Sverige og USA. Disse kontakter – via e-mail – har medført en del skriverier og spørgsmål om hvad jeg ligger inde med af oplysninger om slægten, og da jeg nu løbende er i gang med at kæde det hele sammen i mit slægtsforskningsprogram, synes jeg det kunne være en god måde at dele det jeg har om familien, med alle der er interesseret, og en måde at få rettet fejl på via tilbagemeldinger.

Den første hjemmesiden blev oprettet i 1999 og var oprindeligt lavet i Microsoft Office FrontPage. Da det ikke længere blev supporteret, blev den i 2015 lagt over i SharePoint Designer. Dette program kan nu heller ikke længere bruges og nu (2020) laves en ny hjemmeside i WordPress.

Men mine oplysninger er langt fra opdaterede, derfor vil det glæde mig at modtage en e-mail via kontakt knappen her eller på TNG hjemmesiden, hvis der er nogen der har lyst til at supplere, modsat kan der være andre der er modstander af, at jeg har dem med. Det vil jeg naturligvis respektere, og sletter dem ved at ’privatisere’ deres oplysninger på TNG hjemmesiden.